Kaj je coaching?


Coaching je razvojno orodje, namenjeno vsem tistim, ki si želijo spremembe na osebnem in poslovnem področju. Izkušnje kažejo, da ljudje s pomočjo coachinga hitro in učinkovito napredujejo proti želenim ciljem, neproduktivne strategije zamenjajo za bolj učinkovite ter razvijejo nove oblike želenega vedenja.

Na splošno je coaching usmerjen v ustvarjanje procesa, ki ljudem pomaga doseči odlične rezultate tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Skozi proces coachinga ljudje poglobijo svojo sposobnost za učenje, povečajo svojo uspešnost in izboljšajo kakovost svojega življenja.


Rezultat uspešnega coachinga je opazna sprememba v vedenju ljudi.


Med raznimi zvrstmi coachinga je še posebej kvaliteten coaching po metodologiji nevrolingvističnega programiranja (NLP). NLP coach poleg spretnosti spraševanja in motiviranja obvlada tudi tehnike za odpravo omejujočih prepričanj ter zelo učinkovite tehnike mentalnega treninga.

Coaching je postopek, ki vam pomaga odkriti ter osvetliti izzive in priložnosti med sedanjostjo in prihodnostjo. Popelje vas tja, kjer želite biti v prihodnosti, zasebno ali poklicno. Vse o čemer govorite s svojim coachem ostaja strogo zaupno.

Coaching izvajamo v paketih po 6 ur , da lahko proces traja povezano in da rezultate lahko ovrenotimo v praksi.Pri Fokus NLP zagotavljamo

  • osebni coaching - namenjen posameznikom na poti osebne odličnosti
  • poslovni coaching - namenjen posameznikom in/ali skupinam znotraj podjetji za hitrejše doseganje poslovne uspešnosti


DARILO ZA SRCE IN DUŠO!

Kaj če bi letos namesto minljivih dobrin podarili nekaj večnega?

Nekaj, kar osvobodi, osreči ali odpre obzorja?

Nekaj, zaradi česar bom za vedno spremenjen? Se osvobodil preteklih strahov ali nekoristnih fobij?


NLP Coaching okrepi posameznika, da lahko življenje zajame s polno žlico in samozavestjo.


Za naročilo pišite na info@fokusnlp.si