Zagotavljamo podporo podjetjem in posameznikom na poti do učinkovite interne komunikacije, učinkovitega in etičnega vodenja, razvoja uspešnih, sodelujočih timov in doseganja nadpovprečne, v koristi kupca usmerjene prodaje.

Za vaše kadre zagotavljamo izobraževanja na področju (klikni za seznam in vsebino):
  1. Vodenje in prodaja
  2. Sodelovanje in komunikacija
  3. Razvoj kompetenc

Za Katalog izobraževanj s programsko shemo in vam prilagojeno ponudbo treningov pišita na: info@fokusnlp.si

Na področju POSLOVNIH kompetenc smo specializirani za izvajanje programov s področja vodenje, prodaje, interne komunikacije, komunikacije s strankami, change-managementa, upravljanja s stresom, javnega nastopanja, prepričljivega poročanja, razvoja mehkih veščin in timskega dela.


Izvajamo tudi čedalje bolj iskana INTERNA NLP usposabljanja (Poslovna NLP Diploma, Poslovni NLP Praktik) za zaokrožene skupine, s pomočjo katerih podjetje doseže poenoten način razmišljanja in delovanja in - kar je še pomembnejše – povezanost skupin na osebni ravni ter jih opremimo z najsodobnejšimi orodji komunikacije in upravljanja notranjih stanj.


Nudimo COACHING vodjem, prodajnikom in ostalim, ki želijo pri svojem delu hitreje uvajati nove načine dela in razmišljanja ter 100% zagotoviti prenos teorije v prakso.

Dinamične metode treninga in možganom prijazno učenje

Naše delavnice so interaktivne, z visoko stopnjo vključevanja udeležencev v razvoj kompetenc. Da zagotovimo hiter prenos znanja v aktivno delavno okolje, se med delavnicami predvideva samostojno delo slušateljev, kjer lahko udeleženci nove koncepte in tehnike preizkusijo v praksi.


Treningi temeljijo na aktivaciji zavednih in ne-zavednih moči in potekajo v sproščenem, veselem vzdušju, z veliko primeri, zgodbami in praktičnimi vajami, ki stimulirajo kreativnost in zagotavljajo možganom prijazno učenje.

Vam in vašim zaposlenim ponujamo kompetence, ne le teorije

Razumemo razliko med akademskimi predavanji in razvijanjem veščin med slušatelji. Poznamo moč navad, prepričanj, predsodkov in moči našega zavednega in nazavednega uma.

Zato boste na naših usposabljanjih deležni veliko praktičnih primerov, vaj in zgledov. Razvoju kompetenc dajemo prednost pred »zabavnostjo« in popularizmom programov. Zavedamo se, da je lahko za posameznike kakšno spoznanje ali kak korak trši oreh, zato ga med delavnicami za spremembe podpremo.


Zavezani smo kodeksu NLP metodologije treningov, zato jamčimo za ciljno naravnanost usposabljanj, logičnost in strukturiranost ter prilagojenost nivojev učenja različnim potrebam slušateljev

Razumemo, da je vaše podjetje unikum

Na osnovi potreb naročnika in osebnih delovnih izkušenj predavateljic lahko izdelamo dodatne različice poslovnih izobraževanj, prilagojenih za različne fokusne skupine slušateljev.


Na podlagi širokega interdisciplinarnega nabora pripravljenih izobraževanj lahko pripravimo programe, pisane na kožo naročniku.

Tako za vas pripravimo popolnoma prilagojeno usposabljanje, ki bo gradilo vašo konkurenčno prednost in dajalo odgovore na vaše izzive in priložnosti.

Teorija je dobra le, ko je preverjena v praksi

Programsko shemo Fokus NLP pokrivamo trenerji, moderatorji in predavatelji, ki so (ali so bili aktivni tudi v poslovnem in podjetniškem okolju na različnih poslovnih področjih in svoja znanja in predavateljske vsebine neposredno preizkušamo in uporabljamo pri svojem delu. Zato so naša usposabljanja praktično naravnana in zgrajena na primerih iz praks.


Kot tim trenerjev z mrežo dodatnih zunanjih izobraževalcev zagotavljamo časovno učinkovito usposabljanje, z one-stop shop rešitvijo in zagotovljenim internim prenosom informacij. Naročnik se tako lahko bolj posveti določanju ciljev izobraževanja, saj za izbor pravih predavateljev poskrbimo mi.

Zaupali so nam že: