Kdo je za volanom TVOJEGA življenja

»Preljubi Strah!

Ustvarjalnost in jaz se bova skupaj odpravili na potovanje. Sklepam, da se nama boš pridružil, ker to vedno počneš. Verjamem, da imaš v mojem življenju pomembno nalogo, in da to nalogo jemlješ resno.

Očitno je tvoja naloga sprožiti popolno paniko, kadarkoli nameravam storiti karkoli zanimivega – moram reči, da si pri tem vrhunski.
A tudi jaz bom na tem potovanju izvrševala svojo nalogo, to pa je, da se učim novih stvari, ostanem zbrana in se izpopolnjujem, kjer in kadarkoli je mogoče. Ustvarjalnost bo izvrševala svojo nalogo, to pa je, da me nenehno spodbuja in navdihuje. 
V vozilu je dovolj prostora za vse nas tri, torej se počuti kot doma. Vendar razumi: Ustvarjalnost in jaz sva edini, ki bosta med potjo o čemerkoli odločali.«

(izposojeno od E. Gilbert in prirejeno po moje) 

Simona G., NLP mojstrica v nastajanju 

Veliko ljudi živi povprečna življenja, v povprečnih odnosih in sprejemljivih službah. Ni slabo. In ni dobro. Mnogokrat se zamišljeni ozro nazaj in naprej z nemim vprašanjem: Je to vse?!

Dobro vprašanje! Kajti v vsakem od nas se skrivajo neizmerni darovi ustvarjalnosti, zmožnosti izjemnih dosežkov in človeške veličine. Vsak zna biti xxl srečen, če se le spomnimo našega otroškega navdušenja nad pisanimi kamenčki in kapljicami dežja.

A z leti to navdušenje in radovednost zamenja dvom. Dvom vase; v svoje sposobnosti in potenciale. In strah. Strah, kaj bo. Strah pred neznanim in strah, da nisem dovolj dober: za novo službo, za ljubečo zvezo, za nov hobi, da se soočim z izzivi življenja.

Strah je naraven spremljevalec našega življenja, odziv nanj pa je lahko kreativen. 


Simona, NLP Praktik, se je s točno takim strahom soočila pri vpisu v nadaljevalni program NLP Mojster.  

 

In tekst zgoraj je bil njen odziv :).

Če je v vašem srcu hrepenenje in v vas pogum, da postavite SEBE na prvo mesto, se nam pridružite na najbolj praktičnih NLP treningih.