O NLP so mi že mnogi pripovedovali...., vendar te lahko navduši in povsem prevzame šele, ko ga resnično izkusiš in začneš uporabljati njegove tehnike.

NLP prebudi vse pozabljene in zaspane dele v tebi, tako, da jih ponovno aktiviraš, resetiraš in jim dodaš goriva za čudovito potovanje skozi življenje. Pot se ti zdi tako bolj zanimiva, namen koristnejši, želje uresničljive in cilji bolj dosegljivi.

                                                                                                                                                                                                Tadeja, LjubljanaPrišel sem do razpotja in potreboval, iskal, želel sem dobiti namig, v katero smer kreniti. Med iskanjem sem naletel na Suzano in Heleno, ki sta me na predstavitvi NLP Praktika prepričali, da mi bosta dali orodja, s katerimi bom našel kažipote in izbral pravo smer.

Njuna napoved se je izkazala za več kot resnično.

Naučili sta me poiskati v sebi odgovore, ki sem jih potreboval za sprejem odločitve, prisluhniti samemu sebi in poiskati odločnost in energijo, da te odločitve udejanim.

Hvala.                                                                                                                                                             Aleš, Kamnik

                                                                                                         


                                             .


Kakor se morajo možgani naučiti videti miselne podobe v kaotičnem svetu, tako lahko NLP uredi notranje okolje ter medsebojne odnose iz naključnih, nezavednih reakcij v želeno, urejeno, umirjeno stanje. Naj orodje za možgančke.

                                                                                                                                                                                                Mitja, Koper
NlP je spremenil moj pogled na svet, moje sodelovanje s sodelavci in moje bivanje v družini. Spremembe mojega vedenja so spremenile ravnanje drugih. Življenje je postalo prijetnejše in lažje. Fokus imam predvsem na vlaganje v odnose in razumevanje. Znanje je uporabno doma in poslovno, čas preživet na izobraževanju pa prijeten. Priporočam udeležbo vsakemu.


Špela, LjubljanaNa NLP Praktik delavnico sem zašla čisto po naključju, ko me je nanjo povabila prijateljica. Potem pa se mi je odprl popolnoma nov svet. Danes s pridom uporabljam pridobljeno znanje in upam, da ga bom v prihodnje še kaj nadgradila. Priporočam vsem, saj prinaša koristi ne le na službenem, pač pa tudi na osebnem nivoju. Lepo je spoznavati, kaj vse zmore tvoj um, kar se mi prej niti sanjalo ni. Tako mi je prej Neznani Leteči Predmet vse bližje :) 

                                                                                                                                                                                                         

Polona, LjubljanaZ NLP-jem sem se spogledovala že nekaj časa. Nisem vedela točno, kaj bom dobila, potem pa so se začela odpirati vrata v svet drugačnega razumevanja sebe in drugih. Odkrivaš, kakšne modele sveta in omejujoča prepričanja imaš sam in kakšna imajo prijatelji, znanci, sodelavci in kako jih spremeniti. Spoznali smo veliko orodij in tehnik, ki jih v veliki meri uporabljam v vsakodnevnem življenju. Vsekakor NLP priporočam prav vsem. 

                                                                                                                                                                                                        

Maja, LjubljanaDolgo časa nisem razumel in tudi ne verjel v pomen izreka: "Svet spremeniš tako, da najprej spremeniš sebe." Zdaj, po prvih NLP usposabljanjih, pa začenjam spoznavati, koliko potenciala še ima vsak v sebi in koliko ovir je pravzaprav v nas samih, ki nam preprečujejo, da bi se lahko premaknili naprej v odnosih, karieri, osebni rasti. NLP je nabor orodij, ne za druge, ampak za nas same, s katerimi si lahko med drugim uredimo svojo nezavedno podstrešje. Včasih se stvari enostavno ne morejo zgoditi, ker jih sami sabotiramo. Zdaj vem zakaj do tega prihaja in vem tudi kako te ovire odpraviti. Zato vsem, ki se želite premakniti naprej v življenju, toplo priporočam NLP izobraževanja.

dr. Boris Vodopivec, Novo mesto 
 

S prijavo na NLP Praktik sem sprejela sigurno ENO izmed boljših odločitev. Škoda, da ne že prej, ker bi mi bilo v perečih, težjih trenutkih življenja veliko lažje, saj bi poznala tehnike kako jih lažje preiti.


Skozi predavanja teden za tednom spoznavaš in dobivaš drugačne poglede na določene stvari, ki jih nekako intuitivno delaš v življenju in jih nadgrajuješ.Delamo res veliko uporabnih vaj, kjer takoj vidiš, da zadeva funkcionira in tako nekatere tehnike lahko delaš vsakodnevno nekatere manj. Všeč mi je tudi da imamo različni trenerki, ker ti vsaka skozi svoje življenjske zgodbe ponazarja, ti pomaga in te vodi do tvojih malih in velikih zmag! Tudi skupine so oblikovane tako, da se v njej najdejo ljudje iz različnih delovnih, življenjskih okolij in pred njimi velikokrat nimaš zavor. Klima je res super.


Vsakemu rečem, naj ne okleva in razmišlja, ker boš tako znanje uporabljal vse svoje življenje in vsakodnevne zmage znajo biti res sladke!!!

Daša Repina, KranjSREČNI in USPEŠNI LJUDJE so tisti, ki razumejo kako funkcionira človeški um. Izobraževanje NLP mi je razkrilo skrivnosti delovanja človeškega uma in me popeljalo do sreče in uspeha ter lastnega ZADOVOLJSTVA.

TO je prava pot, odloči se in naredi nekaj zase!!!                                                                                                                                                                                               

 Davorin Korpar, Ormož
NLP z  Heleno in Suzi je "simly the best"

Ena boljših investicij v moje življenje.

Praktik za katerega sem se odločila je presegel vsa pričakovanja.....

NLP ti resnično razširi zemljevid sveta.

                                                                                                                                                                                   Mojca, Ljubljana


NLP Praktik te spremeni, če kaj, potem zagotovo to. Je potovanje in odkrivanje sebe. Je postavljanje vprašanj, ki niso vedno prijetna, premagovanje samega sebe in poskušanje vedno novih stvari. Nekatere so ti takoj domače, za druge je potrebno veliko truda. Verjamem, da v življenju pride čas, ko je um pripravljen na vse to. In s pravo ekipo je to popotovanje enkratna in super izkušnja.

Petra, LjubljanaŽelela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerki  Fokus NLP sta mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.

Maja, 28 let, MariborNLP sem v tuji literaturi spoznal že več let nazaj. Od takrat sem si vedno želel obiskati NLP tečaj in ga podrobneje spoznati. S partnerko sva se zasledila, da trenerki Fokus NLP organizirata tečaj v Mariboru. Šla sva na predstavitveno predavanje in se zaljubila v NLP. Obvladanje NLP veščin  mi pomaga tako na zasebnem kot poslovnem področju. Priporočam vsem!

Marko, 31 let, MariborVeliko sem slišala o NLP in tako sem se 2014 odločila za NLP Diplomo. Izobraževanje je bilo zelo zanimivo,zabavno in polno presenečenj. Veliko sem se naučila in preizkusila svoje sposobnosti. Tudi v skupini smo se zelo dobro ujeli tako, da je bilo delo, raziskovanje sebe, svojih izkušenj prava dogodivščina. Tudi sedaj večkrat pregledam gradivo predvsem tista področja, kjer menim, da se še moram veliko naučiti.


Nova znanja sem takoj prenesla v šolsko prakso in nekatere vsakodnevne odločitve lažje sprejemam in bolje razumem.

Nataša, Ptuj 
 

Pred leti, ko sem živela v Nemčiji, sem stanovala v bližini Ikee, velike trgovine s pohištvom. Ko sem doma sestavljala kose pohištva sem občudovala njihova jasna navodila. In vedno sem se spraševala, kje naj najdem tako jasna navodila za življenje. In našla sem jih v NLP-ju.

Barbara, LjubljanaTečaj NLP-ja mi je dal novo energijo, drugačen pogled na svet in ljudi okoli sebe. Pomagal mi je spoznati svoje osebne vrednostne sisteme, ki mi omogočajo zadovoljstvo in osebnostno napredovanje. Spoznala sem, da so naše duhovne moči neizmerne in je potrebno s pravimi tehnikami uporabiti vse delčke svoje notranjosti za učinkovitejše delo in življenje.  Suzana, Helena in Gaber so čudoviti predavatelji, mentorji, svetovalci in učitelji za NLP tehnike. Tečaj NLP-ja priporočam vsem, ki želite narediti korak naprej v osebni in poslovni rasti ter komunikaciji.

 

                                                                                                                                                             Vesna Barbič Šenica, Novo mestoNa delavnico NLP-ja sem se prijavila iz radovednosti, saj sem se v zadnjem času večkrat srečala s to temo. Nisem imela posebnih pričakovanj, bila pa sem odprtega duha, da spoznam in preizkusim področje.


Predavateljska ekipa je presegla moja pričakovanja. Hvaležna sem zato izkušnjo. Veselim se že, da bom lahko svoje znanje NLP-ja poglobila na nadaljevalnih programih.

 

Metka, CeljeMnenja udeležencev delavnic Govorica telesa

 

"Takoj uporabljivo za vsakogar za boljše odnose z ljudmi. Odlična predavateljica."

Cvetka Cvet Hosta

Interaktivna, interesantna in zanimiva delavnica. Pohvalit želim strukturo, organiziranost in zanimive primere.

Petra

"To je nekaj čisto drugačnega! Pohvala za predavateljico, saj je pritegnila pozornost na nepričakovane stvari."

  udeleženka 

 

"Zanimivo, poučno, zabavno! Izjemno pozitivna in odprta naravnanost predavateljice."

Sašo

Delavnica je izvirna, zabavna in uporabna! Sprotno preverjanje pridobljenega znanja  s strani predavateljice ti dvigne samozavest, da zdaj več vem.

Alenka

Zanimivo. Strokovno. Veselo. Pohvalit želim Vašo prijaznost, sposobnost.

Kastelic Marija

Mnenje udeležencev o delavnici: Upravljanje s časom je upravljanje z Življenjem!

 

Pohvalil bi delo v skupinah ter podajanje konkretnih primerov iz vsakdanjega življenja. Top vsebina: "work-life balance" in Eisenhowerjeva matrika.

Alen

Zanimiva vsebina, uporabna v službi in v privatnem življenju. Pomembno znanje, ki bi ga morali poslušati že v osnovni šoli!

Melita

Vse pohvale pripravljenosti predavateljice, njenemu znanju o tematiki in splošni razgledanosti. Všeč mi je bilo aktivno sodelovanje predavateljice s slušatelji.

 Maja

Proaktivna predavateljica, energično in dinamično predavanje. Dobro in sproščeno vzdušje, dvostranska komunikacija, točnost, doslednost, držanje agende!

Žak

 

Res celotno predavanje mi je bilo všeč, dobil sem veliko novih idej. Pohvalil bi še predavateljico: nastop, prezentacijo in komunikacijo.

Marko

Vsebina mi je bila poznana že od prej, je bilo pa vseeno super poslušati predavanje, ker ni bilo dolgočasno in je koristno iste stvari slišati večkrat. Najbolj všeč so mi bili SMART cilji in vaje, ki smo jih izvajali v skupini.

   Miha

Pohvalila bi izdelavo interaktivne vsebine na flip chartih - lažje razumevanje in predstava tematike. Najbolj koristno je bilo postavljanje prioritet, ciljev in razporejanje dejavnosti. Pohvala predavateljici: odličen prenos znanja!

Metka

Tako so udeleženci v metafori opisali NLP.