NOVA SEZONA NLP TRENINGOV

- NLP Praktik začne OKTOBRA v Ljubljani in Novem mestu -

Izkoristite POPUSTE do 148,48 € za zgodnjo prijavo - VEČ!

O NLP - nevrolingvističnem programiranju - TUKAJ

Aktualni programi:

  • NLP Praktik v Ljubljani, Novem mestu  in Kopru - celostni trening NLP. Izkoristite POPUST za zgodnjo prijavo!
  • NLP Mojster - nadaljevalni program NLP Praktika, začnemo 16. novembra 2020
  • NLP Diploma v Kopru  marca 2020 - prvi koraki v NLP-ju
  • NLP Fitnes - program za vse, ki ste že pridobili certifikat Praktik NLP.
Prijavite se tukaj.


Predstavitev programov NLP:

BREZPLAČNA 3-urna izkustvena DELAVNICA!

Ljubjana || Novo mesto || Koper

Mnenja udeležencev naših NLP programov


S prijavo na NLP Praktik sem sprejela sigurno ENO izmed boljših odločitev. Škoda, da ne že prej, ker bi mi bilo v perečih, težjih trenutkih življenja veliko lažje, saj bi poznala tehnike kako jih lažje preiti.


Skozi predavanja teden za tednom spoznavaš in dobivaš drugačne poglede na določene stvari, ki jih nekako intuitivno delaš v življenju in jih nadgrajuješ.Delamo res veliko uporabnih vaj, kjer takoj vidiš, da zadeva funkcionira in tako nekatere tehnike lahko delaš vsakodnevno nekatere manj. Všeč mi je tudi da imamo različni trenerki, ker ti vsaka skozi svoje življenjske zgodbe ponazarja, ti pomaga in te vodi do tvojih malih in velikih zmag! Tudi skupine so oblikovane tako, da se v njej najdejo ljudje iz različnih delovnih, življenjskih okolij in pred njimi velikokrat nimaš zavor. Klima je res super.


Vsakemu rečem, naj ne okleva in razmišlja, ker boš tako znanje uporabljal vse svoje življenje in vsakodnevne zmage znajo biti res sladke!!!

Daša Repina, KranjPreverite, kaj o NLP treningu pravijo ostali UDELEŽENCI!Izvajamo tudi čedalje bolj iskana INTERNA NLP usposabljanja (NLP Diploma, NLP Praktik) za zaokrožene skupine, s pomočjo katerih podjetje doseže poenoten način razmišljanja in delovanja in - kar je še pomembnejše – povezanost skupin na osebni ravni ter jih opremimo z najsodobnejšimi orodji komunikacije in upravljanja notranjih stanj.


Nudimo 
COACHING vodjem, prodajnikom in ostalim, ki želijo pri svojem delu hitreje uvajati nove načine dela in razmišljanja ter 100% zagotoviti prenos teorije v prakso.