top of page

Za podjetja

Helena Zajec

MOJE POSLANSTVO

Helena je zaljubljena v NLP in v preboje, ki jih NLP znanja in tehnike zagotavljajo udeležencem njenih delavnic, zato so treningi NLP njena največja strast.

 

Obožuje zgodbe, saj odpirajo človeška srca in aktivirajo domišljijo. Zato ni naključje, da so njene delavnice polne zgodbi, metafor in preobratov. Nekatere zgodbe napiše sama, druge poišče v zakladnici človeške modrosti. Za vas zbira zgodbe, ki jih dodatno opremi z izhodišči za razmišljanja in jih objavlja na www.helenazajec.si.

 

Globoko se zaveda, da je nezavedni um naš največji potencial in zaveznik. Ker kot hipnoterapevtka razpolaga z orodji aktiviranja podzavesti in notranjih potencialov, vpleta elemente hipnotičnega jezika v svoje delavnice in predavanja, zato so slušatelji tudi po daljših sklopih sveži, aktivni in notranje mirni. 

 

Posebej navdihujoči so njeni poslovni treningi, kjer združuje tradicionalna znanja in veščine z novimi izsledki nevro-znanosti na področju razumevanjem procesnih in strukturnih potreb uma za ustvarjano razmišljanje in dolgoročno pomnjenje.

Vsak človek je individuum in ima lastno pot razvoja in rasti. Kot coachinja za osebno rast in karierni napredek s coahingom in hipnotičnimi posegi podpira svoje slušatelje in klientom na njihovi poti do aktivacije svojih potencialov v vsakodnevnem življenju.

 

Več o hipnozi in coachingu s Heleno TUKAJ.

 

Njeno zasebno življenje je njen varen in ljubeč prostor, kamor se vedno znova vrača po navdih, mir in toplino. Z možem sta strastna popotnika in raziskovalca (nekaj utrinkov na https://andrejzajec.wixsite.com/dusthunter) in pogosto iščeta manj obljudene kraje in prašne poti, ki so za Heleno vsakič znova vir navdiha in radosti. Kot mama dveh najstnic je globoko hvaležna za dar materinstva in za dragocena učenja, ki jih je od svojih dveh deklet prejela; pa tudi na to, da jo z njima vežejo iskrena naklonjenost ter pozitivni in topli odnosi.

Helena je strastna, karizmatična in predana predavateljica in trenerka. Na preko 150 izvedbah v zasebnih, univerzitetnih in poslovnih okoljih šolala že skoraj 2.000 slušateljev.

Helena%20Zajec_Suzana%20Pibernik_Fokus%2

MOJE VSEBINE

At the Dinner Table
O neizmerni moči jezika
Image by Deniz Altindas
7 idej kako do več ravnovesja v življenju
Image by Jeremy Thomas
Obrni pogled vase!
Image by Darren Chan
Vplivanje, psihologija prepričevanja
IMG_20200710_152523.jpg

NA KRATKO O MENI

Helena je NLP trenerka z mednarodno INLPTA licenco, moderatorka poslovnih procesov, SDI certificirana trenerka, izvajalka poslovnih izobraževanja in OHTC hipnoterapevtka ter coachinja.

Po poklicu je diplomirana univerzitetna ekonomistka in je v svoji 20-letni uspešni in raznoliki karieri pridobila praktične izkušnje s področja poslovodenja, vodenja timov, prodaje in marketinga v zasebnih in državnih podjetji.

Izvaja treninge NLP (nevro-lingivistično programiranje) ter strokovna izobraževanja s področja pozitivne komunikacije, javnega nastopanja, čustvene stabilnosti, agilnosti uma, osebnega razvoja in pokriva področja prodaje, vodenja ter raznih veščin (kot npr. upravljanja s časom, soočanje s spremembami, učinkovito vodenje sestankov in druge).

Oglejte si njene delavnice na: https://www.helenazajec.si/moje-delavnice-1

Kot coachinja in hipnoterapevtka želi delovati kot prebujevalka osebnih potencialov tudi na individualni ravni in podpreti posameznike pri grajenju pozitivnih odnosov s seboj in drugimi, razvoju bolj zdravih navad in osebnem opolnomočenju.

_A0A0946.jpg

KOMPETENCE

Je članica mendarodne zveze NLP trenerjev (INLPTA) in nosilka več mednarodnih licenc s področja nevrolingvističenega programiranja (NLP Diploma, NLP Praktik, NLP Mojster, NLP v praksi, INLPTA trener), najučinkovitejše šole uspešnega in navdihujočega komuniciranja, ki postaja v ZDA in ponekod v Evropi del, če ne že zahtevanih pa gotovo priporočenih kompetenc vseh, ki delajo z ljudmi na področju vodenja, prodaje, marketinga, izobraževanje in osebne rasti. 

 

Redno se udeležuje izobraževanj in konferenc v tujini, še posebej bogatijo njeno zbirko znanj treningi pri svetovnih avtoritetah NLP, kot so dr. Richard Bandler, Robert Dilts, Anthony Robbins, dr. Stephen Gilligan in Bert Feustel. 

 

V Sloveniji se je šolala pri asistentih obeh ustanoviteljev NLP-ja, pri dr. Aleksandru Šinigoju (asistent Richarda Bandlerja) ter pri Milanu Vujasinoviču (asistent dr. John  Grinderja), ki je tudi edini New Code NLP trener v Sloveniji.

 

Trenersko NLP licenco pridobila pri mednarodnem INLPTA združenju, pod mentorstvom ge. Nade Mulej, ene prvih trenerk NLP-ja pri nas ter Berta Feustla, predsednika mednarodnega združenja trenerjev NLP (INLPTA). Ena redkih v Sloveniji je pridobila INLPTA BUSINESS TRAINER certifikat, s katerim je dokazano usposobljena za poslovne aplikacije NLP znanj in modelov.

 

Znanje s področja komunikacije, dialogike in karizmatičnosti je izpopolnjevala v različnih institucijah, med drugim je uspešno opravila vse stopnje Dialogike I, II in III v holističnem centru Karnion ter več prodajnih treningov mednarodno priznane izobraževalne hiše Merkuri.

 

Opravila je tudi usposabljanje s področja moderiranja (pri Društvu moderatorjev Slovenije) in nenasilne komunikacije (pri Robertu Kržišniku in Marjeti Novak).

 

Že od leta 2015 je aktivna članica upravnega odbora SNLP, Slovenskega društva za nevroligvistično programiranje, kjer s svojo aktivnostjo soustvarja NLP prostor v Sloveniji.

Več o Heleni in njenem delu si lahko preberete na www.helenazajec.si

bottom of page