top of page

Mnenja udeležencev

Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerki  Fokus NLP sta mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.

Maja, 28 let, Maribor

"To, kar Helena in Suzana učita, tudi živita. To se vidi. Sliši. In čuti. Ko stopiš iz svoje cone ugodja v njuno cono entuzijazma, letiš. Nič več ne kriliš, temveč graciozno letiš. To je fokus. Njun nesebičen fokus."

Barbara, Ljubljana

IMG_20190910_201632.jpg
_A0A1261.jpg

Prišel sem do razpotja in potreboval, iskal, želel sem dobiti namig, v katero smer kreniti. Med iskanjem sem naletel na Suzano in Heleno, ki sta me na predstavitvi NLP Praktika prepričali, da mi bosta dali orodja, s katerimi bom našel kažipote in izbral pravo smer.

Njuna napoved se je izkazala za več kot resnično.

Naučili sta me poiskati v sebi odgovore, ki sem jih potreboval za sprejem odločitve, prisluhniti samemu sebi in poiskati odločnost in energijo, da te odločitve udejanim.

                                                                           

Aleš, Kamnik

O NLP so mi že mnogi pripovedovali...., vendar te lahko navduši in povsem prevzame šele, ko ga resnično izkusiš in začneš uporabljati njegove tehnike.

NLP prebudi vse pozabljene in zaspane dele v tebi, tako, da jih ponovno aktiviraš, resetiraš in jim dodaš goriva za čudovito potovanje skozi življenje. Pot se ti zdi tako bolj zanimiva, namen koristnejši, želje uresničljive in cilji bolj dosegljivi.

Tadeja, Ljubljana

NLP Praktik te spremeni, če kaj, potem zagotovo to. Je potovanje in odkrivanje sebe. Je postavljanje vprašanj, ki niso vedno prijetna, premagovanje samega sebe in poskušanje vedno novih stvari. Nekatere so ti takoj domače, za druge je potrebno veliko truda. Verjamem, da v življenju pride čas, ko je um pripravljen na vse to. In s pravo ekipo je to popotovanje enkratna in super izkušnja.

Petra, Ljubljana

IMG_20190910_201907.jpg

SREČNI in USPEŠNI LJUDJE so tisti, ki razumejo kako funkcionira človeški um. Izobraževanje NLP mi je razkrilo skrivnosti delovanja človeškega uma in me popeljalo do sreče in uspeha ter lastnega ZADOVOLJSTVA.

TO je prava pot, odloči se in naredi nekaj zase!!!   
          

Davorin, Ormož

_A0A1055.jpg

NlP je spremenil moj pogled na svet, moje sodelovanje s sodelavci in moje bivanje v družini. Spremembe mojega vedenja so spremenile ravnanje drugih. Življenje je postalo prijetnejše in lažje. Fokus imam predvsem na vlaganje v odnose in razumevanje. Znanje je uporabno doma in poslovno, čas preživet na izobraževanju pa prijeten. Priporočam udeležbo vsakemu.

Špela, Ljubljana

IMG_20190918_174658.jpg

Kakor se morajo možgani naučiti videti miselne podobe v kaotičnem svetu, tako lahko NLP uredi notranje okolje ter medsebojne odnose iz naključnih, nezavednih reakcij v želeno, urejeno, umirjeno stanje. Naj orodje za možgančke.

Mitja, Koper

IMG_20190918_173505.jpg
Pedestrians from an Ariel View

MNENJA UDELEŽENCEV

Dolgo časa nisem razumel in tudi ne verjel v pomen izreka: "Svet spremeniš tako, da najprej spremeniš sebe." Zdaj, po prvih NLP usposabljanjih, pa začenjam spoznavati, koliko potenciala še ima vsak v sebi in koliko ovir je pravzaprav v nas samih, ki nam preprečujejo, da bi se lahko premaknili naprej v odnosih, karieri, osebni rasti. NLP je nabor orodij, ne za druge, ampak za nas same, s katerimi si lahko med drugim uredimo svojo nezavedno podstrešje. Včasih se stvari enostavno ne morejo zgoditi, ker jih sami sabotiramo. Zdaj vem zakaj do tega prihaja in vem tudi kako te ovire odpraviti. Zato vsem, ki se želite premakniti naprej v življenju, toplo priporočam NLP izobraževanja.

dr. Boris Vodopivec, Novo mesto

 

bottom of page